mor

Som mor må man have en terminsberegner for at kunne holde vente tiden ud

I løbet af livet vil man møde ting, som man bare ikke kan vente til skal ske. Man glæder sig simpelthen, føler sig spændt. Man møder det i et enormt omfang som barn. Det største af dem alle er selvfølgelig juleaften, som på mange måder er den største aften af dem alle sammen. Denne glæde følger på mange måder med op i voksenlivet, hvor det blot forandres til kærlighed og glæde. For børn handler det i langt højere grad om spændingen. Nogle børn er langt bedre til at håndtere denne spænding, og vil derfor nok ikke opleve det i samme omfang som voksen, som så mange andre vil. Man har før hørt om skrækhistorier, hvor børn er blevet dødsens syge og sent på hospitalet kun få dage før juleaften, simpelthen fordi de praktisktalt er ved at dø af spænding. Dette handler selvfølgelig om, at det på mange måder skyldes de haver, som man nu senere skal pakke op og lege med de næste par dage, men der bliver på samtidig sat en forestilling om, at de er nødt til at klæde sig allerede som meget små børn. Det bliver på den måde ligeså meget de gode gaver, som det bliver det naturlige i at glæde sig til juleaften. For mange voksne kan denne egenskab følge med op i voksen livet. Her kan denne spænding sagtens være juleaften eller en særlig fest. Men for mange voksne, her gælder det især kvinder, vil den største spænding være forbundet med graviditeten. Her skal man i 9 måneder gå og vente på, at man kan få lov til at se og holde sin lille guldklump. Dette er især, når fødslen begynder at komme tæt på. Her kan det være smart med en terminsberegner (http://baby-og-boern.dk/terminsberegner/), så man kan holde øje og tælle ned til den store dag. Der er især meget spænding forbundet med dette, hvis det er ens første fødte. Her er det nemlig både forventningerne om at få et nyt barn såvel forventningerne til at blive forældre.

Terminsberegner kan både gøre ventetiden bedre og værre

For nogen er der noget utrolig rart og trygt ved at kunne tælle ned. Dette er typen, der også gerne har skrevet fødslen ind i en nedtællings app efter at have brugt sin terminsberegner. Det er den samme type, der også vil hænge et målebånd op, når fødslen kommer tæt nok på, og vil her klippe et stykke af målebåndet hver dag. For andre er det til gengæld ulideligt at skulle vide, hvor mange dage der præcis er tilbage, og vælger derfor ikke at gøre det.

Terminsberegner og andre gadgets hører til forældrerollen

I forhold til for 30 år siden, er der pludselig utrolig mange ting, som man skal tage stilling til som forældre. Dette handler i høj grad om, at disse børn skal have en hel masse tilbehør. Dette er i form af barnevogne, legetøj og økologiske bleer. Der er så mange valmuligheder, at man konstant skal tage stilling.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.


*