japansk stenlaterne

Nyd din sommeraften i en temahave

Vi er efterhånden gået sommeren i møde, og man er begyndt at se flere og flere folk ude i deres haver. Lyden af græsslåmaskiner og havearbejder giver genlyd i kvarterer rundt omkring i ladet, og dette eksempelvis også Århus, da der på trods af Århus byliv også ses en masse haver, som får ekstra opmærksomhed her i sommeren. Men mange kender til følelsen af, at haven har æret glemt i løbet af vinteren, og haven er derfor ikke så inspirerende og pæn som den har været tidligere. Men dette kan man nemt gøre noget ved, og samtidig få en have som er inspirerende, smuk og giver et utal af muligheder for sjov og leg eller holde forskellige typer af selskaber, alt efter hvilken livstil man har, og hvad man ønsker af en have. Alt dette kan man gennem en temahave, da man med en temahave kan forny sin have og opleve de mange muligheder, som man har, hvis man eksempelvis har hus og have i Århus, og hvorledes en temhave kan gøre sommeren, og ligeledes resten af året, mere hyggelig, spændende og oplevelsesrig.

Få inspiration til din temahave her.

Temahave der egner sig til din livsstil

Der kan være meget stor forskel på, hvordan og hvornår man bruger sin have alt efter hvilket liv man lever. En børnefamilie bruger haven anderledes end et par uden børn, og nogle bruger haven til sjov og leg, og andre holder mange af deres selskaber ude i haven. Det er derfor meget forskelligt, hvilken form for temahave der passer til forskellige haver og haveejere, hvilket kun gør den enkelte temahave endnu mere spændende og unik. Hvis man eksempelvis r en børnefamilie, som gerne vil have en naturlig, sjov og praktisk have, så kunne en temahave være en have, hvor der er en indbygget legeplads af naturmaterialer, så temaet i haven er sjov, leg og natur. På denne måde bliver sommeren meget sovere og mere spændende for hele familien, og haven bliver et helt nyt sted, hvor familien kan samles over en masse sjove aktiviteter. Hvis mn ønsker en have der er perfekt til selskaber, så kunne en temahave være en have, hvor der er gode muligheder for at holde selskaber i smukke omgivelser, og hvor haven byder på nogle aktiviteter som kan gøre et selskab til et hyggeligt og huskeværdigt selskab.

En temahave gør din have unik

Mange af de danske haver ligner hinanden meget til forveksling, og mange af haverne er ofte en kedelig have, som består af en stor græsplæne, måske nogle enkelte buske og blomster – hvilket bestemt ikke gør ens have unik og smuk. En temahave kan ændre på dette, og medfører, at ens have unik i forhold til ens naboers haver. En temahave kan nemlig være helt speciel, da man selv kan afgøre temaet, og hvordan dette skal udføres og udleves, hvilken gør en sommeraften i haven speciel og hyggelig, da opgivelserne bidrager til en skøn stemning.

Så hvis din have er trist og kedelig, så overvej en temahave, som kan gøre de lyse sommeraftner uforglemmelige og spændende!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.


*