skjorter

Pas godt på dit dyre tøj: Tag det med på et renseri på Østerbro

Du fylder tøjskabet med mange forskellige stykker tøj igennem livet – tøj som er lavet af forskellige materialer og ligger i forskellige prisniveauer. Ofte er de dyreste stykker tøj du ejer også de mest sarte og altså ikke nogle man bare lige propper i vaskemaskinen med almindeligt vaskemiddel.

Klik her og se det renseri på Østerbro, som vi anbefaler.

Et renseri på Østerbro kan give din slidte og dyre vinterjakke en kærlig behandling

Noget af det dyreste tøj du har er formentligt overtøj, såsom vinterjakker. I et klima som ofte er køligt og vådt er det alfa og omega med godt overtøj, og det er noget som danskerne bruger langt de fleste måneder af året. Derfor kan det også sagtens betale sig at investere ekstra mange penge i godt overtøj. Fordi det bliver brug så meget, er det dog også vigtigt at sørge for en god vedligeholdelse, netop for at forlænge levetiden. Desuden kommer vinterjakken hurtigt til at se meget brugt og beskidt ud, fordi den skal beskytte dig mod kulde og slud så mange dage af året.

Vil du have en pæn jakke sæson efter sæson, bør du sørge for at den er ren. Mange gode vinterjakker er dog ikke så ligetil at holde rene selv, fordi de ofte er lavet af særlige materialer eller indeholder forskellige typer dun for at holde dig varm, og disse ting kan blive alvorligt ødelagt af almindeligt vaskemiddel. Du bør derfor altid tage din dyre vinterjakke til rens, for at give jakken den bedst mulige beskyttelse. Dertil vil du formentlig opleve det at få renset din jakke, som at få en helt ny – du vil formentlig blive overrasket over hvor stor en forskel det egentlig gør fir udseendet på jakken.

Få festtøjet flot igen på et renseri på Østerbro

Noget andet tøj du ofte har i dit tøjskab, som ofte er særligt dyrt, er dit særligt fine festtøj. Den slags du har på til store begivenheder som bryllupper, konfirmationer, jubilæer og runde fødselsdage. Festtøj er ofte af særligt sårbar kvalitet, og desværre er det også meget eksponeret for pletter, da festlige begivenheder i Danmark sjældent gennemføres uden en vis mængde alkohol indenbords. Tøjet til disse ’våde fester’ bliver derfor let beskidt og plettet af mad og vin – og for kvindernes vedkommende, af makeup. Hvad enten det drejer sig om en gallakjole, en smoking eller et kjolesæt, en brudekjole, en konfirmationskjole eller en dåbskjole, bør du ikke forsøge at vaske det selv,. Har dit festtøj ikke klaret sig igennem den sidste familiefest, bør du passe bedst muligt på det ved at sende det på et renseri, og du bør ikke vente for længe med at sende det afsted – for at forhøje dine chancer for at få pletterne af, på en skånsom måde. Særligt har en dåbskjole ofte en vis sentimental værdi, fordi det ofte er noget som går i arv igennem generationer. Stoffer kan derfor i forvejen være sart fra tidens tand og bør derfor kun overlades til de allermest kyndige – og professionelle – hænder.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.


*