New York

Rejs til New York – Byen der altid summer af liv

New York, byen hvor der altid er fart på, byen der altid summer af liv, byen der aldrig går i seng. New York metropolen over dem alle, vi guider dig til verdensklasses gastronomi, de bedste seværdigheder, samt kulturoplevelser som du ikke må gå glip af.

Manhattan

Når man siger New York, så tænker mange også på Manhattan, det er her du finder de klassiske og ikoniske bygninger, Central park, Times Square, 9/11 memorial, Empire state building, en række kendte museer, gastronomiske restauranter og meget mere. Manhattan er her det sker.

9/11 Memorial

9/11 Memorial er et helt fantastisk smukt sted, hvor man kan mindes de mange tusinde ofre fra den forfærdelige dag hvor de to tårne faldt sammen mens hele verden så på. Tusindvis af mennesker samles hver eneste dag ved 9/11 memorial og det er helt sikkert også et sted som du bør besøge og give en tanke til de mange der gik bort.

Central park

Central park er pusterummet i New York, det er her folk mødes og kommer lidt væk fra det voldsomme tempo som New York er mest kendt for. Det er her man ofte tager hen og møder en date for første gang, det er her mange går tur med deres hund, løber en tur om morgenen, eller spiller bold med sine børn. Central park er et smukt og dejligt frirum hvor der er plads til alle.

Times Square

Mange kalder det for verdens centrum, det er her du finder de højeste priser på reklameskilte i verden og netop reklameskilte er et varetegn for Times Square. Mange millioner passere hvert eneste år ned gennem times square, de fleste er turister eller folk der arbejder i nærheden. Times square er ligeledes kendt for at hele gaden bliver fyldt med mennesker hvert nytår når der skal hoppes ind i det nye år.

Gastronomiske oplevelser

New York byder på nogle af de bedste og mest attraktive oplevelser indenfor gastronomi i verden, her kan du finde stort set alt du ønsker, byen er fyldt med fantastiske oplevelser for dine sanser. Et godt tip kan være at starte med at finde frem til hvad du har lyst til og så finde lokale guides som kan hjælpe dig med at finde det bedste spisested udfra dine kriterier, ellers kan det hurtigt blive meget overvældende. Her kan du eksempelvis bruge en service som Yelp.com, her kan du læser anmeldelser fra kunder som har været på de forskellige restauranter. Hvis du gerne vil finde gastronomiske oplevelser i danmark, så besøg gavespot.dk, her kan du finde oplevelser og oplevelsesgaver indenfor alle kategorier.

Empire state building

Hvis du ikke er bange for højder, så bør du besøge Empire state building, herfra kan du få et fantastisk view ud over hele byen. Bygning var i mange år den højeste i New York og er blandt andet kendt for sin ikoniske tilstedeværelse i film som King Kong og er i det hele taget et stort varemærke for hele byen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.


*