blomster

Søger du inspiration til romantik

Hvis du har fundet kærligheden, så ved du at kærlighed får dig helt op i de lyserøde skyer. Hele din verden bliver lyserød og det eneste du tænker på er din kærlighed.

Men som alt skal kærlighed også plejes. Det kan være svært at få tid til hinanden i en travl hverdag. Men det er vigtigt at man bare med små ting, husker på hinanden, plejer parforholdet. Nogle gange er det ikke nok med at sige ” jeg elsker dig. ” Der skal ske nye ting, ting man ikke har prøvet.

I hverdagens ræs er det godt at man lige kan trække sig tilbage til sin skal og  bare være sig selv med sin kærlighed. Love in the air – men det kan være svært at finde inspiration under dagligdagens stres.

Især i de forholde hvor man har været sammen over en længere periode er det vigtigt at pleje hinanden – man kan nemlig hurtigt glemme partneren, når vasketøjet skal vaskes og børnene skal hentes.

Men hvad kan man så gøre? Ja, der er jo et hav af muligheder. Et morgenkys kan være godt, men på længere sigt kan det miste den ønskede effekt.

Find kreative og romantiske idéer på dette link.

Kreativt og romantisk

Der skal tænkes kreativt og romantisk. Hvad med sådan noget som dæmpet lys og stearinlys på værelset? Noget frækt tøj? Noget massageolie? Hvis I kan lide at røre ved hinanden, kunne man overveje massage.  Fodmassage, rygmassage lidt forkælelse ved nakken, benene, hofterne og hvis man ønsker det intime – kunne man massere i det lidt frække. Kun fantasien og jeres personlige grænser kan sætte grænser.

Aktiviteter der aktiverer jer kunne også være en mulighed. De fysiske aktiviteter vil nemlig styrke jeres interne bånd, jeres sammenhold og samarbejde. I vil kunne opdage nye sider af hinanden. Blive genforelsket – opdage det gode, smukke og unikke ved hinanden. Kan det blive mere romantisk!

Et lille weekendophold, væk fra børn, familie og de kendte omgivelser. Væk fra hverdagens forpligtelser, byens larmende trafik og alt andet som forstyrrer. Alt som forstyrrer øjeblikket.  Kun jer to. Romantik i nye omgivelser.

En biograf tur, en lille brunch, middag eller bare en gåtur som helt ny forelskede par – er også romantisk. Det kan vække jeres glemte og skjulte følelser frem – især op til julen.  Findes der noget bedre end at gå i hånd i hånd med ens kærlighed ned ad byen, mens man nyder julepyntet og duften af brændte mandler, som i virkeligheden er duften af romantik. Hvor mange par har ikke nydt kærligheden på den måde? Enormt romantisk – og hvis man er heldig så sner det også en lille smule. Mere romantisk kan det altså ikke blive på åben gade!

Romantik behøves nødvendigvis ikke ende med noget seksuelt eller noget intimt. Det er også romantik at sove ved siden af sin elskede. Kramme lidt måske. Være nærværende. Hviske til hinanden og bare sige: ” Tak fordi du er den du er, jeg elsker dig ” også måske et lille kys eller to J

Lad kærligheden spire med inspiration til romantik.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.


*