Dent master Bil Dent Reparation Værktøj Magnet Beslag Rør Pit Registrering For Hver Type Af Lampen Krop PDR Paintless Dent Reparation

Dent master Bil Dent Reparation Værktøj Magnet Beslag Rør Pit Registrering For Hver Type Af Lampen Krop PDR Paintless Dent Reparation

SKU: w1018

Ny vare

kr440.71 kr220.36
Tags: pdr-værktøjer til at fjerne buler paintless dent, sæt skruenøgle, neodym-magnet, pdr elektrisk hammer, dent reparation, c61018, lastbil reparation værktøjer, værktøjer til reparation af elektronisk, Bil reparation værktøj, for spotter.

Dent master Bil Dent Reparation Værktøj Magnet Beslag Rør Pit Registrering For Hver Type Af Llamp Bil Krop PDR Paintless Dent Reparation ( Suge Bil Dent Fixer )

Funktioner:

Den er kompatibel med alle typer af lamper.Dette produkt kan bruges nemt

Den nemmeste og hurtigste måde at ordne din bil dent problemer, høj kvalitet vil gøre dit arbejde lettere

Suge-Bil Dent Fixer er et reparation værktøj, der effektivt kan suge ud af metaller og glas til buler på din bil nemt og hurtigt.

Med specielt designet vakuum (bedste kvalitet) pumpen suge base, det kan fungere som den perfekte montering base for en højborg der vil være behov for i løbet af processen for fastsættelse af buler.

De står for det produkt, der kan indstilles i 360°, mens det har en ultra stærk trække kapacitet, der sikrer at støvsuge overflade og hold sikkert til et sikkert løft.

Vores Suge Bil Dent Fixer garanterer at løfte bule på biler uden at beskadige malingen.Det er et produkt, der ofte anvendes af reparatøren, det er let at bruge.

Det er super nemt at bruge, da det er i stand til at holde sig på en ren og jævn overflade, fast uden at nogen komplicerede trin.Desuden, hvis du køber vores produkt, kan du kontakte os og bede om hjælp.Vi leverer helt gratis support.

Den Bule Fixer også omfatter en fleksibel svanehals, rør, som er perfekt til at holde alle LED lampe for yderligere bekvemmelighed.det er den bedste og fleksibelt produkt på markedet.

Det er den ultimative ideelt værktøj til løft og flytning af glas og metal plader så godt!Prøv denne tid - og penge - saver nu!Du kan være sikker på kvaliteten!


  • Mærke: DENT MASTER VÆRKTØJER
  • Type: ratchet
  • Oprindelse: TR(Oprindelse)

Relaterede varer

Bestsellere