Pre-Limet 4stk 1/10 Touring Dæk Dæk Fælgen Parabol (Materiale Hvid) 0mm offset passer til 1:10 Touring Car 1/10 Dæk

Pre-Limet 4stk 1/10 Touring Dæk Dæk Fælgen Parabol (Materiale Hvid) 0mm offset passer til 1:10 Touring Car 1/10 Dæk

SKU: w1088

Ny vare

kr74.80 kr53.10
Tags: racing gummi dæk, carbon rim offset, kforce dæk, stålfælg offset, bluse nettet, 110 dæk, logo panther, kforce, 110 rim offset, rc rim.

Navn:1:10 Touring Hjul&Dæk Sæt Blød Gummi Dæk +Plast rim(Parabol) Ydre Diameter: 62mm Dæk Bredde:26mm Farve: Hvid Materiale Sekskantet led: 12 mm Offset: 0mm Denne Farve billeder og praktiske elementer, der vil have en farve, forskelle Har Svamp Indsæt Pakke Indhold: 100% Brand New Antal: dæk x4pcs+hjul x4pcs+spongex4pcs

Forsendelse :

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.og et tracking nummer vil blive fastsat efter levering.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

.Vi kan gøre forsendelse til hele verden via luftpost fra Hong Kong,Schweiz, Singapore.Det tager omkring 7 til 35 dage, til de fleste lande, og omkring 4 til 8 uger til Israel, Italien, rusland, Brasilien og så videre.Men vær opmærksom på, at leveringstiden kan blive påvirket af mange faktorer, såsom helligdage, vejrforhold osv.

For hurtig levering, ekstra gebyr er påkrævet for at dække de omkostninger, der betales til hurtig service virksomheder.EMS/DHL opgraderingsmuligheder og gebyr information er tilgængelig via en boks med valgmuligheder på indkøbskurv side, før du går til kassen.Alle EMS/DHL gebyr, der er angivet på checkout-siden er baseret på Forener Tilstand standard.Vælg venligst korrekt shipping adresse, når du vælger fragt metode, eller vil det medføre meget besvær.Bemærk venligst, at elementer med batterier, Cd ' er eller væske, er ikke godkendt af DHL.

For forsendelse til områder, der ikke er omfattet af Regelmæssig Hurtig Service, Fjerntliggende Område Service Charge gælder, hvis din shipping adresse, der hører til Fjerntliggende Område, vil Vi kontakte dig direkte til den ekstra betaling.

Returnering/ Refusion

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Kontakt Os

Alle mails, der formodes at blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager et svar, bedes du venligst sende din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Feedback :

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Vi vil automatisk lade positiv feedback til hver køber, der gennemførte transaktionen, og forlod os positive tilbagemeldinger.I det usandsynlige tilfælde, du ikke er tilfreds med vores service, bedes du kontakte os, før du forlader feedback online.Fordi vi mener, at negativ feedback er IKKE den kloge løsning til at løse eventuelle problemer, vil vi gøre vores bedste for at løse ethvert problem, der er forårsaget af os.)


  • Hex: 12mm
  • Passer Til: 1
  • Opgradering Af Reservedele/Tilbehør: Dæk
  • Bruger: Biler & Fjernbetjening Legetøj
  • farve: Gummi Dæk&Materiale Hvid Kant
  • For Køretøj Type: Biler
  • Materiale: Plast
  • Mærke: kforce racing
  • offset: 0mm
  • Fire-hjulstræk Egenskaber: Dæk

Relaterede varer

Bestsellere