Metal krog kæde til Tilbageholdenhed Bondage sæt håndjern Bekvem Forbindelse Lås voksen sex legetøj sex spil, Tilbehør køn krog

Metal krog kæde til Tilbageholdenhed Bondage sæt håndjern Bekvem Forbindelse Lås voksen sex legetøj sex spil, Tilbehør køn krog

SKU: w1126

Ny vare

kr26.24
Tags: man bdsm, mit sex legetøj, fisk på krogen, sex legetøj, bundet slyngen, , håndjern pels sex, ankelkæde bundet metal, bdsm kæde, av-magic, bed voksen sex legetøj.

Konto Type : Tilbehør Sæt

Køn : Kvinder

Materiale : Metal

1 : 13cm

2 : 18cm

3 : 26cm

Pakken Indeholder: 1 x kæde

1. Global transport (bortset fra nogle lande og APO / FPO)

2. Når betalingen er bekræftet, vil ordren blive behandlet til tiden.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse.

4. Transport tid af tjenesteydelsen er leveret af transportøren, og ikke omfatte weekender og på helligdage.Leveringstider kan variere, især i ferier.

5. På grund af lagerstatus og tidsforskellen, vil vi vælge at sende dine varer fra den første ledige lager til hurtig levering.

1. det vil blive betragtet som bruges og vi vil ikke sende dig en restitution eller erstatning.uden undtagelser!Fragt betales af sælger og køber.

2. Alle returnerede varer skal være i den originale emballage, skal du give os den tracking nummer af varer, den specifikke årsag til returnering.

1 .Din mening er meget vigtig for at vores forretningsudvikling.Hvis du er tilfreds med vores produkter, så efterlad en 5-stjernet kommentar, mange tak.

2 Bemærk lad ikke negative kommentarer uden at spørge os om hjælp.Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.Værdiansættelsen er vores liv.Før du forlader en neutral eller negativ kommentar, så kontakt os for en bedre løsning.Vi vil svare på alle de nyheder, så hurtigt som muligt.På forhånd tak for din tålmodighed.


  • Model-Nummer: G01924
  • Størrelse: 2*2*25
  • Sjofelt Billede: No
  • Materiale: Metal
  • Seksuelt Suggestive: No
Teahkerr 2020-12-26 Came along with another parcel. Corresponds to the description 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere