Motorcykel Motor Cylinder Øverste Ende Krumtaphus Dække Komplet Pakning Sæt Til YZ250 1999-Gratis Fragt

Motorcykel Motor Cylinder Øverste Ende Krumtaphus Dække Komplet Pakning Sæt Til YZ250 1999-Gratis Fragt

SKU: w121944

Ny vare

kr122.56 kr98.04
Tags: sort motor krumtaphuset, yz125, yz450f, kick starter yamaha, zongshen, qingqi qm200gy, 1990 yz250 motor, corolla strut, kick starter, yz250 motor plug.

To tusind syv og halvfems

2104

2106

2104

100% Brand nye

Farve: Som billede viser,

Materiale: Jern og Papir

Passer til:

YZ250 1999-2015

1.Må ikke købe, hvis du ikke bekræfter, at du kan bruge dem, bare spørg os for nærmere tegning for at kontrollere, om de er egnede. 2.Du vil modtage varen samme som billederne.måske er der nogle forskel på farver som lys under optagelse. 3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris.Det betyder, at rederiet vil opkræve disse afgifter fra dig, hvis du ønsker at få elementer.

1.Som vores gode køber, der ønsker det, kan du give os positiv feedback, når du har modtaget vores produkter af høj kvalitet.Vi har altid rabat eller gave til anden-køb kunder, der give os positiv feedback. 2.Vi viste den shipping tid til kunder, så du skal ikke lade os negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, det er forårsaget af rederiet. 3.Tøv ikke med at e-mail os, hvis spørgsmål, vil vi svare i 12 timer.Ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt , stole på os, og send os en mail direkte , at alle problemer kan løses.

Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden.

1.Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden. 2.Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig. 3.Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost . 4.Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet , dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker). 1.Shipping tid som følgende: 2. Måske vil der være en vis forsinkelse, som rederiet eller told, ønsker du at kontakte os, hvis forsinkelsen , men ikke til åben konflikt, da det ikke er vores fejl. 3. Når du vælger at sende med express, nogle gange er vi ikke vil sende med fragtmand, som du valgte , fordi der vil være nogle problemer med rydning af told, og måske er leveringstiden er ikke den hurtigste


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model Navn: 170502-18
  • Element Vægt: 0.2kg
  • Element Type: Kickstarters & Dele
  • Item Bredde: 20cm
  • Mærke: CAKEN
  • Item Højde: 2cm

Relaterede varer

Bestsellere