50mm Guitar Bro Justerbar Tailpiece for Cigar Box Guitar 3 String Hard-tail Tailpieces med Sadler Guitar Tilbehør

50mm Guitar Bro Justerbar Tailpiece for Cigar Box Guitar 3 String Hard-tail Tailpieces med Sadler Guitar Tilbehør

SKU: w1233

Ny vare

kr27.84 kr22.81
Tags: cigar-guitar, telemaster guitar kit, broen cigarkasse guitar, Tailpiece, 3 string bro, cigarkasse guitar pickup, automatic center drill, 3 string cigarkasse, telecaster guitar kit samle, center-sæt.

Funktion:

1. Fremragende håndværk

2. Dette er en perfekt bro for en 3-String cigarkasse eller solid-body elektrisk guitar

3. Designet til at blive monteret direkte til toppen af din guitar, og kan prale af tre fuldt justerbar sadler, så du kan justere intonationen for hver streng

4. Det er også som en stor fordel i forhold til træ broer, når bygningen elektriske guitarer, som det bliver et sted til jorden for alle de elektroniske fjerne nogle af nynne, der er forbundet med nogle pickups

5. God erstatning for din brudt, beskidt eller gamle Bro tailpiece

6. Perfekt dekoration til dit instrument

Specifikation:

1. Materiale: Zink legering + Strygejern

2. Størrelse: Ca.50mm/1.97"

3. Farve: Sølv / Golden

1 x Guitar Bro

4 x Skruer

1 x Skruenøgle

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.palace-design.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.palace-design.dk!Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


  • Størrelse:
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Zink legering + strygejern
  • Type: broen
  • farve: Sølv / Golden
  • Model-Nummer: Guitar Bro

Relaterede varer

Bestsellere