Mini Taske Sealer 2 i 1 Transportabel Taske Cutter Varme Sealer til plastikposer til Opbevaring af Mad rejser, picnic, camping og meget mere

Mini Taske Sealer 2 i 1 Transportabel Taske Cutter Varme Sealer til plastikposer til Opbevaring af Mad rejser, picnic, camping og meget mere

SKU: w131

Ny vare

kr50.89 kr23.91
Tags: mad saver vakuum, aluminium taske sealer, mini taske sealer masse, opbevaring af mad, plast sealer, 1more, taske sealer, lynfryser, forseglelig plastpose sealer, miljøvenlige forbruger produkter.

Beskrivelse:

2-I-1 POSE CUTTER & SEALER - Der kombineret taske sealer og bag cutter i et enkelt, denne enhed hjælper dig med hurtigt at forsegle eller skære en plasticpose.En ideel til stede for hvem som snacks med mad taske.

BEKVEMT FOR DAILYLIFE - Lavet af kvalitets ABS-plast og elektroniske komponenter, høj-temperatur resistent og slidstærk, holdbar til brug.

NEM AT BETJENE - Efter installation af 2 stk AA batterier, skal du trykke på det for 3-5s til at forvarme, så læg posen i midten og træk den ved konstant hastighed til seal, der er meget enkel at bruge.

AFTAGELIG KROG - krogen del er aftagelig.For at fjerne krogen, når forsegling en plastik pose; Sætte krogen bagside for at forhindre den varme ledning fra opholder sig varm.

MINI OG BÆRBARE - Sammenlignet med vakuum sealer-maskine, denne taske sealer er kompakt og let, nem at bære rundt på.Perfekt til hjemmet, rejser, picnic, camping og meget mere.

Funktioner:

Mini bærbare sealer, nem at bruge og opbevaring

Robust og problemfri forsegling teknik, holde mad i friskhed

Blot gled det langs kanten af plastik pose til at forsegle

Det kan også tjene som en pose cutter til at åbne en plasticpose

Tryk venligst på for cirka 3-5 for at varme op, inden forsegling

Drives af 2 stk AA batterier

Specifikationer:

Konto Type: Mini-Forsegling Maskine

Strømforsyning: 2 stk AA Batteri (IKKE INKLUDERET)

Materiale: ABS

Produkt Størrelse: 4 x 3,5 x 14,4 cm

Farve: 1pc / Grå 1pc Brun / 2pcs Grå + Brun (Ekstraudstyr)

Bemærk:

Bemærk, at 1-3cm (0.4-1.18") forskel på grund af manuel måling og mindre farve variation i de forskellige display-indstilling.

Tak for din forståelse, dejlig dag!

Pakken Indeholder:

1 x Mini-Forsegling Maskine

Pakkeliste

1 x Mini-Forsegling Maskine


  • Model-Nummer: Mini forsegling maskine
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast

Relaterede varer

Bestsellere