4 Par / Masse Harpiks Cykel Bremseklodser for Avid BB5 / Giant ATX 770D Sram MTB Mountainbike skivebremse Dele

4 Par / Masse Harpiks Cykel Bremseklodser for Avid BB5 / Giant ATX 770D Sram MTB Mountainbike skivebremse Dele

SKU: w1312

Ny vare

kr46.60 kr36.36
Tags: atx pc, sram bremse, kranksæt mtb racework, ATX strømforsyning, Høj Præcision Multimeter, tyk cykling mtb, ivrig bb7, mi xim rotor, avid bb5, ivrig.

4 Par / Masse Harpiks Cykel Bremseklodser for Avid BB5 / Giant ATX 770D Sram MTB Mountainbike skivebremse Dele

Mængde: 4 par (8 stykker) puder med 4 kilder

Vi accepterer Alipay her.Alle større kreditkort er accetped gennem sikker processor ESCROW.

1.Vi giver Gratis fragt fra www.palace-design.dk Standard Forsendelse i henhold til de mest almindelige tilstand.Men det tager omkring 15-40 hverdage efter at være sendt.Nogle gange vil være forsinket med op til 41-60 arbejdsdage på grund af den told-eller andre problemer, såsom lokale vejr problem, så det skal nok din tålmodighed til at vente på pakken.Og når du vælger forsendelse måde, så vi tror, at du accepterer for at acceptere denne forsinkelse, hvis det sker.

2.Vi sender din pakke DDU, "told og afgifter betalt" .Du er ansvarlig for at betale nogen ekstra afgifter for fortoldning hvis der sker.

1.Vi støtter vende tilbage og ændre elementet politik, men du skal betale fuld pris for to måde transporter (inkluderer fragt, afgifter og told omkostninger mv.) og holde varen i god stand, for ellers vil vi holde sig ret til at nægte refundering og retur.Alle retur politik skal være gældende inden 7 dage (den tid, det tidspunkt at starte fra du modtager varen).

Nedenstående problemer, der ikke gælder for returnering og refundering:

(1) Farve, størrelse forskel problemer, lige som hvad vi har nævnt;

(2) Produkt med nogle skader på grund af forkert betjening,

(3) Vasket, brugte og slidte produkter;

Ethvert problem, før du bestiller, er du velkommen til at kontakte os.Men i første omgang,skal du tage et minut til at læse alle de oplysninger, der gives her.Hvis det ikke er tilfældet, kan du i kontakt med os ved at trade manager eller e-mail, og vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24 timer.

Vi er afhængige af kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din positive feedback og 5 Score DSR er ekstremt vigtigt for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter, Bedes du tage et minut til at forlade din positive feedback.Tak!


  • Bremsesystem: Linjen Trække Skivebremse,Hydraulisk Skivebremse(Hydraulisk Bremse Pad)
  • Materiale: Semi - Metallic
  • Mærke: SOOCENT
  • Model-Nummer: SZ939BLx4
  • Komponenter: Pads
  • Bruger: Road Cykler
  • Størrelse: other

Relaterede varer

Bestsellere