Car Radio Antenne Adapter Kabel Ledning Til Nissan 1987-2001 2002 2006 Eftermarkedet Stereo-CD-DVD-GPS Tilbehør monteringssæt

Car Radio Antenne Adapter Kabel Ledning Til Nissan 1987-2001 2002 2006 Eftermarkedet Stereo-CD-DVD-GPS Tilbehør monteringssæt

SKU: w1328

Ny vare

kr122.62 kr98.10
Tags: udnytte nissan, Android mp5 afspiller, 7018b bil radio, adapter nissan stereo, icom gps-antenne, radio med 18650, antenne bil-stik, kabel-nissan radio, adapter nm kort, 6dct450.

Car Radio AM FM Antenna Adapter

Eftermarkedet Stereo Antenne Ledning

Auto Radio Antenne Skifte Kabel

Standard Motorola Kvindelige (DIN ISO) Nissan 1987~2006

Hvis du også har brug for den radio antenne adapter, klik på nedenstående billede direkte !

Antenne adapter anvendes ved Udskiftning af Fabrikken Radio med en Eftermarkedet Radio.

Antenne-Adapter billedet kan variere, afhængigt af tilgængelighed.

Disse er en økonomisk mærke (svarende til Metra), som er garanteret til at arbejde med de køretøjer, der er angivet i Kompatibilitet Del af denne liste, eller du kan returnere den til en fuld refusion.

Sørg for at læse afsnittet og noter omhyggeligt, forsøger vi vores bedste for at lade dig vide på forhånd om eventuelle problemer med kompatibilitet med enhver radio(s), mærker og/eller køretøjer.

"For at Bruge", når du Udskifter den Fabrik Radio med en Eftermarkedet Radio

Antenne Adapter er IKKE"KOMPATIBEL" med en OEM Radio-eller OEM Radio Swap.

Til Fabrikken Antenne med Fladskærms-Stik til Eftermarkedet Radio.Du kigger på en Europa-Antenne Adapter stik.

Denne adapter broer forbindelsen mellem dine biler antenne input og din nye stereo output.

Det dybest set giver dig mulighed for at bruge dine biler standard antenne (med en europa-stikket) med din brugte bil styreenhed.Du sparer penge og også en bunke af tid.

Ligesom alle vores adaptere, denne post er lavet ved hjælp af høj kvalitet materiale for ekstra holdbarhed og produktets levetid.

Ikke den adapter, du leder efter ?Se vores lagre for mere

Funktioner:

Premium kvalitet

Din ISO adapter

Plug & play

Perfekt til eftermarkedet sound system anlæg

Specifikationer:

Farve: Sølv / Sort

Materiale: Plast/Metal

Stik: DIN ISO Bil Radio Ledninger, der ikke bestille en forkert model !Hvis har brug for en anden-modeller, klik på nedenstående billede direkte !Velkommen til vores butik!

For at gøre du have en glad shopping rejse på vores butik, og undgå ubehagelige aftersale spørgsmål, bedes du venligst tage få minutter at læse someshopping tips.Du er velkommen til at kontakte os og efterlade besked! 1 DOBBELTVÆRELSE BEKRÆFTER RÆKKEFØLGE: Ja!Vi vil fordoble bekræfte med dig, adresse og ordre information, venligst samarbejde med os.Kunden bør tage ansvar for forkerte adresse og forkert bil model chos da. 2 SHPPING: For klar lager ordrer, vil det blive leveret inden for 48 timer.

For eventuelle restordre, vil vi kontakte dig med det samme til en forsinkelse varsel.

Ingen forsendelse på søndag og Helligdage.Vi kan ikke styre transport, da det er behandlet af 3rd part.

Vi vil forsøge at få din ordre at du er i gang, men du behøver ikke være bekymret for, hvis det viser sig senere end dette, vil vi kontakte rederiet til at holde dig informeret. 3 BESKRIVELSER TIONER: Vi har i øjeblikket over 300 varer på lager.Vi er en lille virksomhed, og arbejder meget hårdt for at sikre, at din konto er præcis som beskrevet eller endnu bedre.Vores mål er at gøre dig til en tilbagevendende kunde.Vi er mennesker selv, og kan lave fejl.Hele vores produkt er 100% faktiske billede, men der kan være farveforskel varierer fra de forskellige tv.Før køb, skal du bekræfte, om du kan acceptere.Beslutte omhyggeligt, før du køber!Omkostningerne for at returnere til uegnede størrelse vil være på din konto! 4 AFKAST: undlad Venligst at kontakte os først, hvis du finder nogen problemer med produktet,MÅ IKKE åbne tvist uden at kontakte med os,pls være sikker på, at vi vil gøre vores bedste for at løse problemer med dig!Varer kan ikke returneres og refunderes, medmindre defekt, forkert farve, og forkert størrelse, vi har leveret, og kravet skal være foretaget inden for de første 7 dage efter produktet er modtaget.Alle poster er nødt til at vende tilbage i original emballage, og køber er ansvarlig for omkostningerne. 5 FEEDBACK: Vi, som en sælger ville aldrig gøre noget, for med vilje at bringe modtager noget mindre end positiv 5 stjernede feedbacks, fordi vi tjener vores levebrød gennem www.palace-design.dk og www.palace-design.dk straffer os stærkt monetarily for nonpositive / sub5 stjernede feedback!

Vi ønsker, at vores kunder til at være glade og at returnere dem, endnu mere ære vi er blevet fortalt, at deres familie og venner, kollega.

Vores mission er, at jo gladere kunde, det gør os i stand til at fortsætte opgaven og vokse.

Derfor vil vi gøre vores bedste for at skabe det produkt og service til at være tilfredse med købere.


  • Item Størrelse: 10cm
  • Element Type: Kabler, Adaptere & Stik
  • Out Power: Stik Direkte
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Spænding: 12V
  • Element Vægt: 0.2kg
  • Mærke: Liislee
  • Specielle Funktioner: Originalen Til Eftermarkedet
  • Materiale Type: Plug and play
  • Model Navn: NM-7

Relaterede varer

Bestsellere