Motorcykel Komplet Motor Cylinder Dække Eftersyn Pad Pakning Kit Til YAMAHA XV125 XV 125 Virago

Motorcykel Komplet Motor Cylinder Dække Eftersyn Pad Pakning Kit Til YAMAHA XV125 XV 125 Virago

SKU: w184156

Ny vare

kr76.64 kr61.31
Tags: motor virago, 1e34f, stempel virago, virago, virago xv, fod kick starter yamaha, honda cb250 jade, pakning motorcykel, sæde virago, pakning sæt yamaha.

Funktioner:

100% Brand Nye, Aldrig Monteret, I Høj Kvalitet.

Prisen er for 1 Sæt

Pic vis er præcis det element, du vil modtage

Montering:

XV125 Virago

Pakken Indeholder:

Cylinder Pakning Motor Tilfælde Dække Pakning Kit Som Billede

Instruktion for Installation er IKKE Inkluderet i prisen

1.Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden. 2.Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig. 3.Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost . 4.Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet , dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker).

o Shipping tid i den Næste formular:

måske Haja Nogle Forsinkelser, Som rederiet Eller Told, jeg Ønsker Du At Kontakte Os, Hvis Forsinkelsen, Men Ikke At Åbne Disputs, Så Det Er Ikke Vores Fejl

Når Du Vælger Sendt Med Express, Nogle Gange Er Folk Ikke Vil Sende Mail, Som Du Har Udvalgt, Fordi Der Vil Være Nogle Problemer Med Fortoldning, Og Måske Er Leveringstiden Er Ikke Hurtigere.

bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden.

returvaren skal være i original tilstand, skal du sende varen tilbage til den adresse, de fortæller dig.

købsprisen vil blive returneret, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl, skal køberne betale for tilbagevenden shipping cost.

købere kan kræve en fuld refusion omfatter omkostninger til forsendelse eller ændre produkter gratis, hvis vi har sendt forkerte varer, pakke tabt om rederiet, dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse (kræver klare billeder af produkter og pakker) .

Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden.

1.Som vores gode køber ønsker jeg, at du kan give os positiv feedback, efter at have modtaget vores produkter af høj kvalitet.vi får altid rabat eller en gave til den anden-køb kunder, der give os positiv feedback.

2.Vi viser den shipping tid til kunderne, så du skal ikke lade os i negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, som er forårsaget af rederiet.

3.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi svare inden for 12 timer.ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt, stole på os, og send os en e-mail direkte, eventuelle problemer kan løses.


 • Element Vægt: 0.25kg
 • Element Type: Kickstarters & Dele
 • Item Bredde: 20cm
 • Materiale Type: Papir
 • Item Højde: 2cm
 • Mærke: JFG RACING
 • Model Navn: N202004251503
 • Emne Diameter: 20cm
 • Specielle Funktioner: pad pakning sæt
 • Item Længde: 30cm
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
Ekaterina Maksaeva 2020-11-08 Wrong not same as picture and terrible quality seal you sbriciola touch 1/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere