1000PCS x 3mm Blandet 6 Farver Runde Metallisk Nitter Nitte Rhinestones til Nail Art Dekorationer

1000PCS x 3mm Blandet 6 Farver Runde Metallisk Nitter Nitte Rhinestones til Nail Art Dekorationer

SKU: w285

Ny vare

kr36.73 kr32.68
Tags: lucky gel, gel neglelak uv, nail art, søm rhines, for søm værktøj, indretning søm, gel uv, akryl negle, manicur, design negle.

Produkt Navn: Blandet 6Colors 1000PCS/pack 3 mm Rund Fluorescerende Candy Color Nail Art Dekorationer 3D Metallisk Nitter Nitte Rhinestones -Gratis fragt

Varenr.: HSMD-003

Form: Rund

Farve: Blandet 6 Forskellige Farver

Størrelse: 3mm

Pack: 1000pcs/bag

Abo ut OS:

Vi er en professionel producent og grossist af Nail Art Produkter i Kina.Alle tilpassede design,emballage(herunder med dit firmas logo) er også velkomne -Hvis din ordre mængde kan nå vores minimale orden(Med den billigste pris).

Bemærkninger:

1. Maksimal vægtgrænse for Kina Post Air Mail (HK Post Air Mail) er 2KGS ;

2. Hvis din ordre mere end 2KGS , vil vi sende det til dig i flere separate pakker, eller vælge en anden EXPRESS company (DHL,EMS,UPS,Fedex,og så videre);

Forsendelse:

1. Alle elementer vil være dobbelt inspiceret før afsendelse.Garanteret at være i helt ny stand og fungere perfekt...

2. Alle varer vil blive afsendt inden for en bestemt behandling tid, efter modtagelse af betaling(undtagen lørdag,søndag og Helligdag).

3. Normalt er den gratis fragt vi vil blive afsendt VIA China Post Air Mail inden for Inden for 1-3 hverdag efter, at betalingen afsluttet modtaget.Genarally,vil varerne ankommer til yourside omkring 15-50 dage .Nogle gange,for nogle resons, måske varer vil blive leveret og kommer du en lille smule for sent.Ønsker du forstår.Eller hvis du har brug for mere hurtig forsendelse,bare kontakt os venligst.For alle køb på $150 og derover en gang,vil ordren blive afsendt via mere hurtig hurtig gratis

4. Hvis du ikke kan lide den tilsyneladende lang levering tid, skal du ikke købe varen.Vi ønsker ikke at få en negativ eller en neutral eller en lav DSR-core kun på grund af den shipping tid.Men når du køber ,vil vi forsøge at sende ordrer til dig, ASAP.

5. Importafgifter, skatter og afgifter er IKKE inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

6. Vi vil forsøge at gøre vores bedste for at opfylde dine krav og tilbyde den bedste service.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt,bedes du returnere det inden for tre hverdage.Du er du ansvarlig for levering, betaling og tab og beskadigelse af varerne.(Vi vil ikke være ansvarlig for begge).

7. Vi vil liste den tracking nummer på www.palace-design.dk efter levering, kan Du besøge den tilsvarende flyselskabets website for online tracking oplysninger.

"Vi Tror på, at 99,9% problemer kan løses gennem kommunikation"

Kontakt Os:

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os med os via besked eller vores kundeservice på e-mail , Og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig. ( E-mails, der er modtaget på weekend vil være responsed på mandag .)


  • Model-Nummer: HSMD-003
  • Element Type: Rhinestone & Dekoration
  • Mængde: 1000pcs/bag
  • Vægt: 0g
  • Mærke: RUOVEE
  • Størrelse: 3mm
  • Form: RUNDE
  • Materiale: Andre
  • farve: 6 Forskellige Farver Blandet

Relaterede varer

Bestsellere