Nye Hot Titanium Belagt Rotary Cutter Patchworks Cutter for Klud, Papir Fiber Film Læder Tæppe USJ99

Nye Hot Titanium Belagt Rotary Cutter Patchworks Cutter for Klud, Papir Fiber Film Læder Tæppe USJ99

SKU: w417

Ny vare

kr28.02 kr17.66
Tags: kniv og skede, knive, kniv spyderco, cuter, multi toole kniv, elektrisk varm kniv, titanium legering, tin titanium edc, mini forskærerkniv, ekstra håndtag.

Nye Hot Titanium Belagt Rotary Cutter Patchworks Cutter for Klud, Papir Fiber Film Læder Tæppe USJ99

Funktioner:

1. Sidste meget længere end traditionelle stål roterende vinger.

2. Du sparer penge på de dyre Store brand roterende vinger.

3. Skære flere lag af stof ubesværet.Være mindre smertefuldt på hænder, hvis du har smerter i dine hænder, fra at bruge en saks.

4. En Enorm tidsbesparelse - uanset Om du er den lejlighedsvise eller hyppige sewist disse blade vil spare dig tid og frustrationer.Vi kender alt for godt om, hvor meget tid at klippe tager stoffet.At skære stoffet er en af de mest tidskrævende opgaver, vi sewists/quiltere har.Det er grunden til, at vi ønsker at bidrage til at fremskynde dit næste projekt.

5. Mere Effektiv End en Saks - Hvis du ikke har brugt en rotary cutter, før du skal!Enhver seriøs quilter hjælp af en, og det er et af de vigtigste værktøjer, du kan have.Det giver dig mulighed for at skære stof let og præcist.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.Tillad lille afvigelse på grund af manuel måling.

Specifikation:

Vinger størrelse: 28mm/45mm

Vinger materiale: Rustfrit stål, wolfram stål

Anvendelsesområde: skæring af papir, stof, læder, plast

Valg 1:

1 x Rotary Cutter

Valg 2:

5 x Vinger

Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).Se nedenfor for leveringstid indsamling af kvantitative data:

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.palace-design.dk!Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!Venligst Besked til os fra 9:00.til 18:00. (GMT+8) mandag til lørdag .Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen).


  • Type: Multi Kniv
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Håndtag Materiale: Plast
  • Støtte: Dropshipping
  • Model-Nummer: /
  • Mærke: Stookits
  • Bladmateriale: Rustfrit Stål
  • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning

Relaterede varer

Bestsellere