Bilens solskærm bil parasol til driver passager solskærm til mazda 3 BL 1pc

Bilens solskærm bil parasol til driver passager solskærm til mazda 3 BL 1pc

SKU: w427

Ny vare

kr404.66 kr384.43
Tags: mazda 3 solskærm, mazda solskærm, jaguar xf-tasten, bilens solskærm sag, baby solskærm til bil, teenzone, mazda 6 solskærm, 2007 xc90, alcantara bil dækning, ford kuga hætte.

HEJ Kære,

Velkommen til min butik, håber du vil kunne lide dette produkt, hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer kontakt med mig så hurtigt som muligt.Vores produkt er sandt, brand, produkt, kvalitet og service er garanteret.

Indtal besked hvad er din bil model og årgang?

bemærk: sædet er på venstre, når man sidder i bilen

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine produkter er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for en yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at gendanne th omkostninger af en skade eller et tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os en sporing, Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

antal.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.


 • Placering på Køretøjet: Bilen
 • Item Længde: x
 • Specielle Funktioner: Solskærm
 • Interchange Varenummer: 04938
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mærke: KCSZHXGS
 • Materiale Type: ABS
 • For: fører og passager
 • Item Bredde: x
 • Producent Varenummer: 05308
 • Element Vægt: 0.5
 • Andre Varenummer: 05308
 • Item Højde: x
 • Land/Område for Fremstilling: Kina

Relaterede varer

Bestsellere