Dukkehus Miniature med Møbler, DIY Træ Dukkehus Kit , 1:25 Lille Hus byggesæt , (Pool Lejlighed )

Dukkehus Miniature med Møbler, DIY Træ Dukkehus Kit , 1:25 Lille Hus byggesæt , (Pool Lejlighed )

SKU: w704

Ny vare

kr367.08 kr275.29
Tags: diy dukkehus, premade lille hus, diy dukkehus miniature kit, land lille hus, komplet miniature dukkehus, diy dukke hus, fine dukkehus møbler af træ, bitte små huse, håndværk, hus modulære.

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

Præcist set den søde hus er ikke designet til at blive spillet med, men collectible bygninger eller hjem dekoration efter du er færdig.Det kommer med dele, der har brug for at samle DIY.Forsamlingen er egnet for folk, der er ældre end 14 år, en god måde at kommunikere med teenagere eller voksne og perfekt projekt for at bruge tid på.

Høj kvalitet og fremragende designet matche sin pris: Materialer af god kvalitet,møbler og andet træ stykker er præcist skåret, så de passer sammen korrekt.LED-lys,planter, ornament, møbler er ganske realistisk og smart designet, Der er prisen værd hvis du er på udkig efter en fornøjelse.

En meget perfekt gave og samleobjekter for der nyder håndværk og figurer, boksen i sig selv ser som en gave - meget flot!Du kan gøre det ved dig selv til at gøre gaven mere meningsfuld.Kan være en udfordring for en første tid builder, men du vil få den glæde, efter at du er færdig med den.

du er nødt til at forberede en flydende silikone lim og to pc ' er, batterier ved dig selv, fordi de er forbudt at skibet ved air transport.

Specifikation:

Style: Dukkehus

Færdig størrelse: 29x24x21.5 cm

Materiale: Træ, stof, papir, harpiks

1cm=-0,39

Bemærk:1.Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder(uden detail-pakke):

1 x DIY kit hus

68119


  • Materiale: Træ, stof, papir, harpiks
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Køn: Unisex
  • Tema: Bygninger
  • Mærke: OOTDTY
  • Aldersgruppe: > 14 år gammel

Relaterede varer

Bestsellere