10 Stykker 160 mm SDS Plus Bor Sæt YG8 Hårdmetal Stål Fladskærms Tip Elektrisk Hammer Murværk Bor Kit

10 Stykker 160 mm SDS Plus Bor Sæt YG8 Hårdmetal Stål Fladskærms Tip Elektrisk Hammer Murværk Bor Kit

SKU: w888

Ny vare

kr199.69 kr139.79
Tags: lidt dril, hammer mini, pro hårdmetal bor, 45 snit, base spiralbor, bor mini, burin sds, bit bor set, bit sæt, bor.

10 Stykker 160 mm SDS Plus Bor Sæt Murværk Fladskærms hårdmetalskær Bits Elektrisk Hammer Bor Kit

Specifikation

- Materiale: YG8 hårdmetalskær + 40#CR - Skaft Type: SDS-plus - Længde: ca. 160mm - Bore Diameter: 4mm & 5mm & 5,5 mm og 6mm & 6.5 mm & 7mm & 8mm & 10mm & 12mm & 14mm

Dimension

Pakke

FAQ

Forsendelse Vilkår: 1) Varer vil blive afsendt indenfor 1~3 arbejdsdage.Vær opmærksom venligst vi er i stand til at påtage sig noget ansvar for eventuelle told forsinkelser eller skat. 2) fortæl mig Venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1~2 dage, og ellers vil vi sende din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt. 3) Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 20~50 arbejdsdage efter ankomsten af Post, der er registreret luftpost, og tager 3~10 arbejdsdage efter Hurtig. 4) de Fleste af de tracking nummer, kan du spore det i www.17track.net. 5) nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager varen inden for 30 dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.Retur & Tilbagebetaling: 1) Når du modtager et produkt, der var købt og betalt for vores butik, og du finder det ikke er som beskrevet, eller er af lav kvalitet, kan du kontakte os for at løse disse problemer. 2) Du kan sende anmodninger om tilbagebetaling op til 15 dage efter, din ordre er blevet gennemført ved at indlede en tvist i ordredetaljer. 3) Hvis du har aftalt med os, at returnere din vare, bedes du kontakte os på skibsfart oplysninger. 4) En meddelelse vil blive sendt til dig, når din returnerede vare er modtaget og en anden, når din refundering/exchange er blevet behandlet.Feedback: 1) Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service, tak så meget! 2) Vi kan altid tilbyde den bedste service til dig.Kontakt Os: 1) Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os! 2) Vi må forsøge at svare så hurtigt som muligt.men lad forsinkelse respons til ikke-forretningsmæssige tid.vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så er du velkommen til at kontakte os.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Bruger: Murværk Boring
  • Længde: 160mm
  • Certificering: INGEN
  • Mærke: CONQROC
  • Model-Nummer: DB-MSDS-160mm
  • Type: Core Drill Bit
  • DIY-Forsyninger: Flisebelægning
  • Materiale: Carbide
Suten0r Extezy 2020-12-18 Very good quality! Thank you. 5/5
Iviviann 2021-01-13 튼튼해 보여요 5/5
Melanya Maksimov 2021-01-07 Good 5/5
M Alissa 2020-12-24 I received your items I like in addition I received very quickly ...... 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere